Gratisan Musik
syafinaz ruzaini ♔


heyy stalker !


Hello ! EIFY DZUL here.18 :) ! sangat suka gelak ketawa,memahami org disisi ini.kluang johor..

Pick One

1 2 3 4
1. Archive
2. Banner
3. Contact me
4. Ask.fm

Chatting Box

Credit
thanks to;

Template by : Ra
Basecodes : Ra
Stuffs by :
Edited by : YOUR NAME
MYhandsome boyyy
Friday | 10:39 AM | 0 talking
                                                   i need you sayang #

hey sayang do u know how much and i really miss u when we far away :'( ! saya dah jauh dari mata awak saya pergi study bukan pergi cari lelaki tau.awakkkkkkk ! please make sure jgn curang k sayang coz i love you very much :* . sayang awak segalanya bagi saya , awak tempat mengadu,awak tempat teman saya berjalan,awak tempat saya dengar membebel but now no the same :( huaaaaaaaaa !! zai awak jaga diri baik2 dekat kluang sana kalau saya free saya balik okey baby :D ! jangan nakal2 jaga hati jaga kening jaga senyuman b tau  hehehe..bie sayang rndu awk senyum.ermmmm rasanya mcm mne kalau saya dekat sni kan . saya dekat sni belajar belajar dan terus belajar .. kalau keluar pun beli barang dapur.ermm okey sambung besok byebyeeee :*


        ilove you ZAINI
MrK :')
| 10:01 PM | 0 talking
kau adalah segalanya dalam hidup aku
kau mewarnai setiap hari hari ku
kau lengkapi cinta&kasih sayangmu di dalam hubungan ini
kau selalu ada diwaktu suka&duka

Dikala bulan mengambang hariku penuh dengan kesepian tanpa dirimu aku sepi,tanpa dirimu aku lemah untuk berdiri , dalam mimpi penuh dengan kebahagian yang ku miliki , tetapi mimpi hanyala mainan tidur dikala sepi.Aku seorang mengharap kebahagian itu akan kekal selamanya tetapi kebahagian yang ku milikki hanya sementara yang aku dapat rasai cinta jujur&ikhlas dari dia.mencari cinta juga bukan dengan terburu buru kerna melihat kawan ku yang sering bersama suka&duka dengan pasangan hidup masing.tapi aku ?:') !aku hanya manusia yang mampu melihat cinta yang indah dari allah dan aku berharap kau kurniakanlah seseorang lelaki yang ikhlas&setia mencintaiku .aku tak sangup lagi menderita kerna cinta yang tak bisa kita miliki lagi.disaat aku setia kenapa semua ini terjadi , kenapa pemisahan yang kau minta dariku , kenapa kekecewann yang kau berikan padaku , aku hanya mampu mengalirkan air mata yang tidak mampu lagi bertahan dengan apa yang terjadi terhadap hubungan kita ini.aku tidak berdaya untuk hadapi semua ini keseorangan lagi.aku hanya wanita yang bisa mendoakan kebahagian engkau dan dia.dikala rindu aku hanya mampu melihat si dia dari jauh pandangan ku.Aku tak mampu untuk berterus terang dengan diriku bahawa aku masih sayang lagi pada sidia.
i still love you :D
Wednesday | 12:14 PM | 0 talking
hey my please never let u go 
zai im sorry because hurting you . i dnt want u let go from my life because i want u stand right here by my side zai :'( ! yess honestly i alwys do problem but u same like hukkkkk :/ ! whatever situation i still love you and i do only u still in my heart . amin. may allah bless my relationship alwys. tq :')

lover :zai
create :fiyy